Obavijest za kandidate o objavi liste kandidata za upućivanje na liječnički pregled


Obavještavaju se kandidati da će dana 14.07.2022. godine u 15,30 sati, na oglasnim pločama u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 i na oglasnim pločama Policijskih uprava i Policijskih postaja izvan sjedišta, biti objavljena niže navedena lista: -Lista kandidata za upućivanje na liječnički pregled broj:02-03/1-30-464-277/22 od 14.07.2022. godine. POVJERENSTVO ZA IZBOR

 

Obavijest kandidatima o terminu liječničkog pregleda


Povjerenstvo za izbor Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10, o b j a v lj u j e O B A V I J E S T za kandidate koji se nalaze na Listi kandidata za upućivanje na liječnički pregled broj: 02-03/1-30-464-276/22 od 14.07.2022. godine da će se liječnički pregled za kandidate obaviti; - dana 18. srpnja 2022. godine (ponedjeljak) sa početkom u 08,00 sati u Poliklinici “VITALIS” u Mostaru, ulica Vukovarska b.b.

 

Izvješće o stanju sigurnosti od 04. do 11.07. 2022. godine!


  U vremenskom periodu od 04. do 11.07. 2022. godine na području Hercegbosanske županije dogodilo se petnaest prometnih nezgoda, od toga dvije prometne nezgode sa ozlijeđenim osobama ( 2 LTO ), jedan prometna nezgoda sa većom materijalnom štetom i dvanaest prometnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom. U zoni odgovornosti PU Livno dogodilo se deset prometnih nezgoda, u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad dogodile su se četiri prometne nezgode, dok se u zoni odgovornosti PU Drvar dogodila jedna prometna nezgoda.    U oblasti kriminaliteta zabilježeno je pet događaja koji imaju obilježja kaznenog djela:   - 3 KD "Oštećenje tuđe stvari",   - 2 KD " Nasilje u obitelji".

 

Izvješće o stanju sigurnosti od 27. 06. do 04.07. 2022. godine!


  U vremenskom periodu od 27.06. do 04.07. 2022. godine na području Hercegbosanske županije dogodilo se dvadeset prometnih nezgoda, od toga šest prometnih nezgoda sa ozlijeđenom osobom ( 1 TTO i 9 LTO ) i četrnaest prometnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom. U zoni odgovornosti PU Livno dogodilo se sedam prometnih nezgoda, u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad dogodilo se jedanaest prometnih nezgoda i u zoni odgovornosti PU Drvar dogodile su se dvije prometne nezgode.

 

Obavijest za kandidate o objavi listi


Obavještavaju se kandidati da će dana 05.07.2022. godine u 13,00 sati, na oglasnim pločama u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 i na oglasnim pločama Policijskih uprava i Policijskih postaja izvan sjedišta, biti objavljene: Lista uspješnih kandidata, Lista kandidata koji su isključeni iz postupka odabira, Lista kandidata koji nisu pristupili testiranju i Lista odabranih kandidata za upućivanje na liječnički pregled.

 

Izvješće o stanju sigurnosti od 20. do 27.06.2022 godine!


  U vremenskom periodu od 20. do 27.06.2022. godine na području Hercegbosanske županije dogodilo se jedanaest prometnih nezgoda, sve prometne nezgode su s manjom materijalnom štetom. U zoni odgovornosti PU Livno dogodile su se tri prometne nezgode, u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad dogodilo se sedam prometnih nezgoda, dok se u zoni odgovornosti PU Drvar dogodila jedna prometna nezgoda.  U oblasti kriminaliteta zabilježeno je pet događaja koji imaju obilježja kaznenog djela i to:   - 2 KD "Teška krađa" ( PP Livno i PP Tomislavgrad ),   - 1 KD "Šumske krađe" ( PP Drvar ),   - 1 KD " Nasilje u obitelji " ( PP Tomislavgrad ),   - 1 KD " Nanošenje lakših tjelesnih ozljeda" ( PP Livno ).   Na području Hercegbosanske županije zabilježena su četiri prekršaja po javnom redu i miru:    - dva prekršaja po čl. 4. Zakona o javnom redu i miru ( verbalno vrijeđanje ),    - dva prekršaja po čl. 5. zakona o javnom redu i miru ( sudjelovanje u tučnjavi).  

 

Obavijest za kandidate


Obavještavaju se kandidati da će dana 27.06.2022. godine u 15,00 sati, na oglasnim pločama u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 i na oglasnim pločama Policijskih uprava i Policijskih postaja izvan sjedišta, biti objavljena Lista kandidata...

 

Samoubojstvo, Livno!


  Dana, 22.06.2022. godine u 10,50 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je u obiteljskoj kuću u mjestu Zagoričani, Livno, sa prostrijelnom ranom pronađen B.M. rođen 1959 godine. 

 

Izvješće o stanju sigurnosti od 13. do 20.06.2022. godine!


   U vremenskom periodu od 13. do 20.06.2022. godine na području Hercegbosanske županije dogodilo se šesnaest prometnih nezgoda, od toga jedna prometna nezgoda sa ozlijeđenom osobo ( 1 LTO ) i petnaest prometnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom. U zoni odgovornosti PU Livno dogodilo se pet prometnih nezgoda, u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad dogodilo se deset prometnih  nezgoda, dok se  u zoni odgovornosti PU dogodila jedna prometna nezgoda.   U oblasti kriminaliteta zabilježeno je sedam događaja koji imaju obilježja kaznenog djela i to:    - 2 KD "Krađe" ( PP Tomislavgrad i PP Drvar ),    - 2 KD "Oštećenje tuđe stvari" ( PP Tomislavgrad ),    - 1 KD " Utaje" ( PP Kupres ),    - 1 KD " Šumska krađa" ( PP Drvar ),    - 1 KD "Izazivanje opće opasnosti" ( PP Livno ).       Na području Hercegbosanske županije zabilježeno je pet prekršaja po javnom redu i miru:    - dva prekršaja po čl. 4. Zakona o javnom redu i miru ( verbalno vrijeđanje ),    - tri prekršaja po čl. 5. Zakona o javnom redu i miru ( sudjelovanje u tučnjavi ). 

 

KAMPANJA: "Razmislite prije nego podijelite"


Zloupotreba djece posredstvom informacijskih i komunikacijskih tehnologija, kao globalna kriminalna aktivnost, najviše se prakticira i širi posredstvom interneta, te predstavlja jedan od raširenijih oblika seksualnog zlostavljanja djece i maloljetnika u savremenom društvu. Na inicijativu AMBER Alert Europe...

 

 

 

Prethodna stranica Naredna stranica