Samoubojstvo u Drvaru!


  Dana, 03.06.2020 godine u 16,15 sati djelatnici PP Drvar zaprimili su dojavu da je u dvorištu obiteljske kuće u ul. Vlasotinačka u Drvaru, pronađeno beživotno tijelo B. Z. 1948 u Drvaru.

Javni poziv za prodaju motornih vozila MUP-a


Ministarstvo unutarnjih poslova objavljuje JAVNI POZIV za prodaju m/v kao otpad Predmet prodaje su 31 motorno vozilo u svrhu uništenja prešanjem u službenom krugu MUP-a Hercegbosanske županije kao otpad, sukladno propisima o upravljanju otpadom, metodom dostavljanja zatvorenih pisanih ponuda u staro željezo po kilogramu otkupa.

Prometne nezgode, Livno!


  Dana, 01.06.2020 godine u 10,05 sati dogodila se prometne nezgoda na magistralnom putnom pravcu Livno - Tomislavgrad u mjestu Smričani, Livno, u kojoj su sudjelovali : R.V. rođena 1952 godine u Livnu, upravljajući m/v marke "Nissan" reg. oznaka M BD 2013 i Z. P. rođen 1961 godine u Livnu, upravljajući m/v marke " PassaT" reg. oznaka ST 1661 F, kao suvozač u m/v marke "Passat" nalazio se O.V. rođen 1976 godine u Bugojnu, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede, koje su mu sanirane u Županijskoj bolnici u Livnu. Očevid na mjestu događaja  obavili su djelatnici PU Livno, na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.

Tjedno izvješće Uprave policije MUP-a K 10!


  U vremenskom periodu od 25.05. do 01.06. 2020 godine na području HB županije zabilježeno je deset prometnih nezgoda, od toga tri prometne nezgode s nastradalom osobom ( 2 TTO i 1 LTO ) i sedam prometnih nezgoda s manjom materijalnom štetom.  U zoni odgovornosti PU Livno zabilježene su četiri prometne nezgode, u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad zabilježeno je pet prometnih nezgoda i u zoni odgovornosti PU Drvar zabilježena je jedna prometna nezgoda.    U oblasti kriminaliteta zabilježeno je sedam događaja koji imaju obilježja kaznenog djela i to:    - 3 KD "Krađe " ( PP Livno, PP Kupres i PP Drvar ),    - 2 KD "Oštećenje tuđe stvari" ( PP Livno ),    - 1 KD "Prevare" ( PP Livno ),    - 1 KD "Šumska krađa" ( PP Drvar ).   Na području HB županije dogodila su se tri prekršaja po javnom redu i miru i to:   - po čl. 4. Zakona o javnom redu i miru ( verbalno vrijeđanje ),   - po čl. 5. Zakona o javnom redu i miru ( sudjelovanje u tučnjavi),   - po čl. 6. zakona o javnom redu i miru ( naročito drsko ponašanje ).

Krađa, Kupres!


   Dana, 28.05.2020 godine u 08,30 sati djelatnici PP Kupres zaprimili su dojavu da su tijekom prethodne noći od strane NN počinitelja ili više njih u mjestu Kudilji, Kupres,otuđena tri akumulatora sa dva radna stroja i oko 50 l dizel goriva. Očevid su obavili djelatnici PP Kupres. Daljnji operativni rad je u tijeku.

Tjedno izvješće Uprave policije MUP-a K10!


  U vremenskom periodu od 18. do 25.05.2020 godine na području HB županije zabilježeno je pet prometnih nezgoda, od toga jedna prometna nezgoda s nastradalom osobom ( 1 LTO ), jedna prometna nezgoda s većom materijalnom štetom i tri prometne nezgode s manjom materijalnom štetom. U zoni odgovornosti PU Livno zabilježene su tri prometne nezgode, u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad zabilježena je jedna prometne nezgoda i u zoni odgovornosti PU Drvar, također, je zabilježena jedna prometna nezgoda.   U oblasti kriminaliteta zabilježeno je deset događaja koji imaju obilježja kaznenog djela:    - 6 KD "Oštećenja tuđe stvari"   - 2 KD "Krađe",   - 2 KD " Ugrožavanja sigurnosti".    Na području HB županije zabilježeno je devet prekršaja po javnom redu i miru:   - tri prekršaja po čl. 4. Zakona o javnom redu miru ( verbalno vrijeđanje ),   - dva prekršaja po čl. 5. Zakona o javnom redu i miru ( sudjelovanje u tučnjavi ),   - tri prekršaja po čl. 7. Zakona o javnom redu i miru ( omalovažavanje ili ometanje tijela vlasti ),   - jedna prekršaj po čl. 29. Zakona o javnom redu i miru ( boravak maloljetne osobe na javnom mjestu iz 23,00 sata).

Tjedno izvješće Uprave policije MUP-a K 10!


   U vremenskom periodu od 11. do 18.05.2020 godine na području HB županije zabilježeno je pet prometnih nezgoda s manjom materijalnom štetom. U zoni odgovornosti PU Livno zabilježene su tri prometne nezgode,u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad zabilježena je jedna prometna nezgoda i u zoni odgovornosti PU Drvar zabilježena je jedna prometna nezgoda.   U oblasti kriminaliteta zabilježeno je šest događaja koji imaju obilježja kaznenog djela:    - 2 KD "Ugrožavanje sigurnosti " ( PP Tomislavgrad),   - 1 KD "Šumska krađa" ( PP Tomislavgrad ),   - 1 KD "Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga" ( PP Tomislavgrad),   - 1 KD "Oštećenje tuđe stvari" ( PP Livno ),   - 1 KD "Nasilje u obitelji" ( PP Glamoč ).   Na području HB županije zabilježeno je osam prekršaja po javnom redu i miru:  - četiri prekršaja po čl. 4. Zakona o javnom redu i miru ( verbalno vrijeđanje),  - dva prekršaja po čl. 6. Zakona o javnom redu i miru ( naročito drsko ponašanje),  - jedan prekršaj po čl. 7. Zakona o javnom redu i miru (ometanje ili omalovažavanje tijela vlasti ),  - jedan prekršaj po čl. 31. Zakona o javnom redu i miru ( izvođenje psa ili druge životinje bez brnjice ).   

Tjedno izvješće Uprave policije MUP-a K10!


   U vremenskom periodu od 04. do 11.05. 2020 godine na području HB županije zabilježeno je pet prometnih nezgoda, od toga jedna prometna nezgoda s nastradalom osobom ( 1 TTO) i četiri prometne nezgode s manjom materijalnom štetom.U zoni odgovornosti PU Livno zabilježena je jedna prometna nezgoda, u zoni odgovornosti PU Tomislavgrad zabilježene su tri prometne nezgode i u zoni odgovornosti PU Drvar zabilježena je jedna prometna nezgoda.

Stavljanje u promet opojne droge, Tomislavgrad!


Dana, 08.05.2020 godine u 14,00 sati djelatnici Odjela za suzbijanje i sprečavanje zlouporabe droga MUP-a K 10, na magistralnom putu Šujica – Tomislavgrad, zaustavili su m/v marke „Mercedes“ reg. oznaka ST 4609 F kojim je upravljao S.Š. iz Tomislavgrad / pored vozača u vozilu su se nalazile još dvije osobe i to A.Đ i M.V. iz Tomislavgrada /.Nakon obavljenog razgovora sa navedenim M.V. je djelatnici MUP-a K 10 predao jedan paketic zeljaste materije , koja asocira na marihuanu. Potom su sprovedeni u prostorije MUP- a K10 u Livnu, gdje je S.Š. predao PVC foliju u kojoj se nalazila zeljasta materija ukupne mase od ( 12,00 grama ).

Pronađena opojna droga, Kupres!


Dana, 08.05.2020 godine u 11,00 sati djelatnici PP Kupres, zajedno s djelatnicima PU Tomislavgrad i MUP-a K 10 na magistralnom putu M 16 zaustavili su m/v marke „Mercedes“ reg. oznaka 689 J 364 kojim je upravljao A.S. iz Mostara. Prilikom pregleda vozila pronađena je praškasta materija koja asocira na opojnu drogu kokain ( 1,13 grama ), kao i 2,10 grama zeljaste materije koja asocira na marihuanu.

 

 

Prethodna stranica Naredna stranica