Teže povrijeđene osobe u prometnim nezgodama, Tomislavgrad

 


  Dana, 12.06. 2024 godine u 11,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M 6.1. Tomislavgrad - Posušje, u mjestu Mrkodol, Tomislavgrad, sa većom materijalnom štetom i jedno teže povrijeđenom osobom u kojoj su sudjelovali: J. D. ( 2004) iz Tomislavgrada, upravljajući m/v marke "VW Golf" registarskih oznaka A 25 M 027 i M. P. (1966 ) iz Varšave, Poljska, upravljajući motociklom marke "Harley Davidson registarskih oznaka WY 137 G.

Vozač motocikla je zadobio teže tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći prevezen vozilom HMP DZ Tomislavgrad u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u KBC "Firule"  u Splitu, na daljnje liječenje.

  Očevid na mjestu prometne nezgode obavili su djelatnici PU Tomislavgrad.

  Također, dana, 12.6. 2024. godine u 13,25 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom  putu Tomislavgrad - Prisoje u mjestu Podgaj, Tomislavgrad, u kojoj je N.H. ( 1993 ) iz Tomislavgrad upravljajući m/v "Opel Astra" reg. oznaka 031 K 541, u jednom momentu izgubila nadzor nad vozilom te sletjela s kolnika, pri čemu je zadobila teže tjelesne ozljede a kao suvozač u vozilu se nalazila  S.H. ( 1960 ) iz Tomislavgrad, koja je također zadobila teže tjelesne ozljede. Navedene su vozilom HMP DZ Tomislavgrad prevezene u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

  Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.


 

Natrag Ispiši