Teška prometna nezgoda u Livnu, smrtno stradao suvozač

 

Dana 16.7.2019. godine u 14,13 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralom putnom pravcu Livnu - Priluka, u mjestu M.Kablići, u kojoj je jedna osoba smrtno stradale, jedna zadobila teže tjelesne ozljede, a tri osobe su zadobile lakše tjelene ozljede dok je na vozilima pričinjena veća materijalna šteta.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i Kantonali tužitelj, te tom prilikom utvrdili da su u prometnoj nezgodi sudjelovali, S.B. rođen 1947. godine u Glamoču, nastanjen u Livnu, upravljajući motornim vozilom marke "Fiat Punto" reg. oznaka E24 K 332, s kojim se u vozilu nalazila maloljetna A.B., oboje zadobili lakše tjelesne ozljede. Drugo vozilo koje je sudjelovalo u p/n je "Golf" reg oznaka J17 K 058 kojim je upravljao S.S., rođen 1971. godine u Livnu, nastanjen u Biloj, suvozač u vozilu je O.S. rođen 1962. godine u Glamoču je tom prilikom smrtno stradao, te putnik B.D. rođen 1952. godine u Glamoču zadobio teže tjelesne ozljede, te je vozilom HMP prebačen u KBC Mostar.

Očevid na mjestu događaja je vodio dežurni tužitelj, te naložio da se tijelo smrtno stradalog preveze u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija, daljnji operativni rad je u tijeku.

 

Natrag Ispiši