Prometne nezgode na magistralnom putu M.6.1!

 


  Dana, 08.11.2021 godine u 09,00 sati dogodila se prometna nezgoda sa većom materijalnom štetom i ozlijeđenim osobama na magistralnom putu M 6.1 na predjelu zvanom Bobara, Tomislavgrad, u kojoj su sudjelovali: M.M rođen 1948 godine u Tomislavgradu, upravljajući m/v marke " VW "Golf" reg. oznaka  DJ 271 CP , koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede i S.M. rođen 1965 godine u Čapljini, upravljajući m/v marke "Peugeot" reg. oznaka K25 O 117, koji je također zadobio lakše tjelesne ozljede. Vozačima je ukazana liječnička pomoć u DZ Tomislavgrad, nakon čega je M.M. prevezen u Županijske bolnicu u Livnu, na daljnje liječenje.

  Također, u 09,45 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu M.6.1 u predjelu Bobara, u kojoj su sudjelovali I.Č. rođen 1942 godine u Tomislavgradu upravljajući m/v marke VW "Ceddy" reg. oznaka 028 K 715, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu na daljnje liječenje i I.B. rođen 1965 godine u Splitu, upravljajući m/v marke VW "golf" reg. oznaka ST 9181 N.

  Očevid na mjestima prometnih nezgoda obavili su djelatnici PU Tomislavgrad.

  Ovom prilikom skrećemo pozornosti vozačima motornih vozila da prilagode brzinu vožnje uvjetima i stanju na kolniku, da izbjegavaju rizična pretjecanja, a sve s ciljem smanjenja broja prometnih nezgoda.

 

Natrag Ispiši