Osiguranje javnog okupljanja u Livnu

 

Dana, 24.07.2018 godine, sa početkom u 19,00 sati u Livnu, na lokalitetu Zgona ( igralište NK Troglav 1918 ) održat će se javno okupljanje koje će se upriličiti u svezi dočeka hrvatskog izbornika nogometne reprezentacije gos. Zlatka Dalića.

Programom je predviđeno održavanje kulturno - umjetnićkog i zabavnog programa, na svečanom okuljanju očekuje se dolazak oko 30 000 do 40 000 građana sa područa BiH i RH.

Samim tim za očekivati je veći broj motornih vozila, iz tih svih razloga sva motorna vozila koja će dolaziti iz smjera Šujica predviđen je parking prostor od križanja ulica Goričke sa obilaznicom na Brini do križanja gradske obilaznice sa ulicom Blajbuškim žrtvama. Parking za autobuse je predviđen prostor desne prometne trake na gradskoj obilaznici u jednom i drugom smjeru, parking prostor kod goričkog groblja i parking prostor na obilaznici iznad naselja Brina, dok je parking za osobna vozila predviiđen prostor kod crkve Gorica, parking kod groblja Gorica , također će se vozila usmjeravati u smjeru centra grada na slobodna parking mjesta.

Za sva vozila koja dolaze iz smjera Golinjeva predviđen je parking prostor u ul. Ž. Želimira ( parking Livno Putovi, Vokel) a osobana vozila će se usmjeravati na parking prostor LI Transa, u smjeru centra grada ulicom Ž. Želimira, dok će se autobusi biti usmjereni na parking prostor LI Busa, parking prostor desne kolničke trake Obilaznice od križanja sa ulicom Ž: Želimira do križanja sa ulicom Splitskom.

Također, za sva vozila koja dolaze iz smjera Gubera i smjera Priluke predviđen je parkin prostor u ulici Splitskoj, parking prostor u Gospodarskoj zoni II, a osobna vozila će se usmjeravati na parkig prostor LI Transa, u smjeru centra grada ulicom Splitskom , parkig prostor u Centru II, dok će autobusi biti usmjereni na parking prostor LI Busa, parking prostor dena kolnička traka Obilaznice od križanja sa ulicom Ž.Želimira do križanja sa ulicom Splitskoj.

Ovom prilikom molimo građane grada Livna, da u popodnevnim i večernjim satima, ne koriste motorna vozila ili da korištenje svedu na minimum, kako bi se izbjegle eventualne prometne gužve i zastoji, te kako bi posjetitelji lakše pronašli parking mjesta.

Na kraju molimo sve prisutne da obrate porornost na svoju osobnu sigurnost i sigurnost ostalih sudionika javnog okupljanja, da budu tolerantni jedni prema drugima, kako bi sve proteklo dostojanstveno s puno ponosa, a za sve nejasnoće kontaktiraju policijske službenike na samom terenu ili na broj 122 i 034 / 203 673.

 

Natrag Ispiši