Odana počast poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i pripadnicima MUP-a Hercegbosanske županije

 

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, u Livnu su danas položeni vijenci i upaljene svijeće podno Spomenika poginulima za slobodu hrvatskog naroda i na Spomen obilježju poginulim i umrlim pripadnicima MUP-a Hercegbosanske županije sv. Mihovila, zaštitnika policije, ispred zgrade MUP-a u Livnu.

Prisjećanjem na njihovu žrtvu za slobodu hrvatskog naroda svoju počast iskazali su predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Jozić, ministar MUP-a, Darinko Mihaljević, ministar financija, Stipan Šarac, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Ivica Brešić, ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa, Petar Galić, uz nazočnost gradonačelnika grada Livna Luke Čelana te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata Hercegbosanske županije kao i predstavnici Oružanih snaga BiH i policije.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća, u Kapelici vojarne „Ante Bruno Bušić“ kod Livna, služena je sveta misa zadušnica za sve poginule, umrle i nestale branitelje Hrvatskog vijeća obrane (HVO) i policije.


 

Natrag Ispiši