Napad na ovlaštenu službenu osobu, Livno!

 


  Izvješćujemo Vas da su djelatnici PU Livno podnije izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Livnu protiv J.E. rođen 1998 godine u Splitu, nastanjen u Sinju, zbog postojanja osnivane sumnje da je počinio KD " Napad na ovlaštenu službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti" iz čl. 359 KZ F BiH.

  Naime, dana 20.11.2021 godine oko 02,55 sati ispred diskoteke u ul. Župna Želimira u Livnu, J.E. se u alkoholiziranom stanju ponašao agresivno, ometao postupanje policijskih službenika PP Livno, zanemario više upozorenja da prestane ometati policijske službenike, te nastavio sa istima uključujući psovke i uvrede policijskom službenicima, a potom jednog od policijskih službenika napao, na način da ga je sa obje ruke otvorenim dlanovima udario u grudi, pri čemu je policijski službenik pao na tlo , nakon čega je od drugih policijskih službenika prijavljeni J.E. stavljen pod kontrolu.

  Na osnovu opisane djelatnosti J.E. je svojim ponašanjem ostvario sva obilježja KD" Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti " iz čl. 359 KZ BiH.

 

Natrag Ispiši