Izvješće o počinjenom KD-u, Tomislavgrad!

 

  Izvješćujemo Vas da su djelatnici PU Tomislavgrad u skladu s odredbama članka 234. stavka 5. Zakona o kaznenom postupku F BiH, a u svezi sa odredbama čl. 233 ZKP F BiH podnije Kantonalnom tužiteljstvu K 10, izvješće o počinjenom  kaznenom djelu protiv I.Š. rođen 1993 godine u Tomislavgradu, gdje je i nastanjen i M.K. rođen 1986 godine u Splitu, nastanjen u Tomislavgradu, zbog postojanja osnove sumnje da su počinili KD " Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga " iz čl. 238 . stavak 1. KZ F BiH. 

   Naime, dana, 27.08.2019 godine u 19,30 sati djelatnici PU Tomislavgrad operativnim radom na terenu kod mjesta Blažuj, na lokalitetu Seget, Tomislavgrad, zatekli su I.Š.( 1993 )  i M. K ( 1986 ), kod nasada biljaka, koje svojim izgledom podsjećaju na indijsku konoplju. Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, te tom prilikom pronašli sedam sadnica zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na indijsku konoplju ( marihuanu ). 

  Nakon provedene kriminalističke obrade uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu isti su predani Kantonalnom tužiteljstvu K 10 u Livnu, na daljnje postupanje.
  

 

Natrag Ispiši